VVS

VVS

Ett fungerande vatten och avloppsystem kan upplevas självklart men i vissa fall behövs avancerade system både för vattenrening, vattenfilter och avloppsanläggningar skapas för att få en god kvalitet både på dricksvattnet och avloppet. Nordic Energy Partner kan inte bara leverera de bästa filter och avloppssystemen utan även uppdatera och ge service på alla sorters av fastighetssystem. Vår långa erfarenhet i branschen ger kunden den vardags trygghet som behövs.

Vi utför nyinstallation och renovering/utbyte av golvvärme, radiatorer och element för en behaglig och jämn värme i både nyproduktion och befintliga fastigheter. Ventilation och andra lösningar för gott inomhusklimat finns för alla sorters fastigheter där vi kan tillsammans med fastighetsägaren komma fram till bästa och effektivaste lösningen.

Varmvattenberedare

En elektrisk varmvattenberedare värmer med hjälp av en inbyggd elpatron upp hushållsvattnet. På så vis får du varmvatten även om ditt ordinarie värmesystem saknar varmvatten-produktion.

Våra varmvattenberedare Bosch Tronic passar optimalt i fritidshus, sommarstugor och mindre hus med direktverkande el som uppvärmning.

Solenergi

Vänligen fyll i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Boka service/
Offertförfrågan

Vad kan vi hjälpa er med?