Solenergi

Nordic Energy Partner levererar och installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar

Varför solenergi?

Med ökande miljömedvetenhet och stigande energipriser blir solcellsanläggningar allt viktigare för såväl småhusägare som för kommunala och privata fastighetsförvaltare och energibolag.

Med minimal miljöpåverkan och en överlägsen ekonomi då en solenergianläggning inte har någon driftskostnad att ta hänsyn till bestäms energipriset av kapitalkostnaden. En låg ränta och en lång amorteringstid, eller pengar ur madrassen, ger ofta bra lönsamhet.

Nordic Energy Partner är certifierade installatörer av Solel.

Solceller på din villa

Nordic Energy Partner hjälper dig att forma ditt solcellspaket. Från val av system efter just dina behov och förutsättningar till kopplingar med din värmepump och el-bilsladdare.

Solceller för företag och bostadsrättsföreningar

Nordic Energy Partner erbjuder solceller till ditt företag och bostadsrättsförening. Oavsett om det är i staden eller på landsbygden, industri eller jordbruk. Genom våra erfarna elektriker anpassar vi solcellerna till den befintliga elinstallationens kapacitet. Genom vårt projekteringsverktyg beräknar vi elproduktionen från solcellsanläggningen. Skuggberäkningar, uppbyggnad av byggnader anläggningar i vårt simuleringsprogram ger en god insyn över värdet av investeringen.

Markbaserade solcellsanläggningar

Det finns många fördelar med en markbaserad solcellsanläggning. Möjligheten att placera solcellerna i optimal lutning och väderstreck gör att anläggningen ger bästa möjliga effekt. Underhåll och service är lätt att genomföra då alla delar är lättåtkomliga.

Vi på Nepab har stor erfarenhet av både små och stora markbaserade solcellsanläggningar.


Solenergi

Vänligen fyll i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Boka service/
Offertförfrågan

Vad kan vi hjälpa er med?