Värmepumpar

Bergvärmepump

Med effektiva bergvärmepumpar och den här sortens förnybara energi kan du skapa det perfekta inomhusklimatet för dina behov och samtidigt glädjas åt en miljövänlig, förnybar och naturlig energikälla som sänker ditt CO2-utsläpp.

Nordic Energy Partner AB har kompetensen för att allt ifrån stora fastighetspumpar till en villainstallation både vid nyinstallation till konvertering från fjärrvärme eller vid utbyte av gammal värmepump.

Det har hänt mycket med prestandan och bergvärmepumpars effektivitet de senaste åren. Förutsättningarna för att det ska bli en energibesparing genom att byta bergvärmepump är därför mycket positiva. Utöver energibesparingen, vilken kommer som en naturlig följd av bättre verkningsgrad och prestanda, har nyare modeller även flera andra fördelar: de är betydligt tystare, de kan få upp varmvattentemperaturerna till högre nivåer och bergvärmepumpar med smart uppkoppling kan anpassa sig automatiskt efter dina värmebehov och väderprognosen. Enkelt, smart och miljövänligt!

Luft/vattenvärmepump

En luft/vattenvärmepump eller uteluftsvärmepump utvinner värme ur uteluften med ett fläktaggregat och överför den till golvvärme, element och varmvatten inomhus. Kräver varken stor tomtyta eller berggrund under huset. Med vår energieffektiva, moderna konstruktion når besparingen nästan bergvärmeklass, samtidigt som investeringskostnaden är lägre.

Frånluftsvärmepump

Luft/luftvattenvärmepump

En luft/luftvärmepump utvinner värme ur uteluften som den sedan sprider inomhus. Precis som våra andra värmepumpar är även luft/luftvärmepumpen miljövänlig och hjälper till att sänka dina värmekostnader. Under varma dagar kan du få skön kyla genom att använda luftvärmepumpen som air-condition. Våra luft/luftvärmepumpar rensar dessutom luften på smuts och partiklar, gör den friskare och ditt inomhusklimat bättre.

Solenergi

Vänligen fyll i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi kan.

Boka service/
Offertförfrågan

Vad kan vi hjälpa er med?